TOTAL COST OF OWNERSHIP

TOTAL COST OF OWNERSHIP

Ce avantaje din punct de vedere al costurilor aveți ca utilizator al ZEUS® SaaS ?

Pentru ZEUS® SaaS nu trebuie să investiți în propriile echipamente IT, cum ar fi servere, licențe de baze de date, sisteme de operare, etc. De asemenea, nu există costuri „ascunse” pentru administrarea, întreținerea și actualizarea propriei infrastructuri IT.

Taxa SaaS lunară include utilizarea licențelor software ZEUS® în centrul de calcul ISGUS, precum și infrastructura IT și întreținerea software necesară pentru funcționare. În datacenter-ul ISGUS, lucrați întotdeauna cu o versiune de program actualizată și testată.

Schimbați riscul investiției deoarece plătiți doar pentru operațiunile în curs și nu efectuați nicio plată în avans. Acest lucru îmbunătățește structura costurilor și vă oferă mai multă siguranță în planificarea financiară și bugetară!

Nu este nevoie de nicio activitate de administrare, backup de date, etc. de către propriul personal IT și acest lucru vă degrevează propriile resurse. Implementarea și funcționarea continuă a soluției noastre poate avea loc complet independent de celelalte proiecte IT.