Despre noi

Despre noi

Firma noastră vă oferă expertiză în alegerea și implementarea unei soluții complete și moderne de pontaj și management al timpului precum și pentru controllul accesului în întreprinderea dumneavoastră. Scopul nostru este ca prin asigurarea celor mai înalte standarde în tot ceea ce facem, să obținem satisfacția maximă a beneficiarilor noștri prin asigurarea celor mai înalte standard tehnice, profesionale și etice.

Bazându-se pe experiența deosebită acumulată pe parcursul timpului, distribuim, utilizând tehnologii de vârf, sisteme de pontaj de diferite complexități, tehnică pentru controlul accesului și soluții de monitorizare și optimizare a producției.

Mai mult de 14.000 de firme din toată lumea utilizează sisteme și echipamente ISGUS în activitatea lor zilnică.

Ce vă oferim ?

Ca sistem de pontaj modular și complex vă putem oferi un pachet individualizat necesităților dumneavoastră ce cuprinde atât componente software cât și hardware. Module de program pentru pontaj cu clienți bazați pe technologie web și workflow, culegerea datelor și evenimentelor din procesul de producție, planificarea personalului și controlul accesului pot fi combinate în orice configurație dorită. Terminalele ISGUS pentru pontaj și terminalele ISGUS de acces din seria IT-xxxx, precum și alte dispozitive de culegere a datelor precum cititoare de coduri de bare, PDA-uri, tablete și telefoane smart pot fi utilizate pentru culegerea datelor relevante în sistem.

În portofoliul nostru mai avem instalarea sistemelor, școlarizarea utilizatorilor și service-ul în și postgaranție.

Toate programele oferite pe piața românească sunt adaptate condițiilor din România.

Suntem partenerul competent de care firma dumneavoastră are nevoie pentru a vă oferii o soluție completă, adaptată nevoilor dumneavoastră.

ISGUS Romania

ISGUS Romania

Încă din anul 1999, STK System SRL este reprezentant unic în România al concernului german ISGUS GmbH, unul dintre cei mai mari producători europeni de sisteme de pontaj și management al timpului. Înființată în 1888 în orașul german Schwenningen din Munții Pădurea Neagră ca fabrică de ceasuri pentru paznici, firma ISGUS se specializează începând cu anul 1908 pe aparate de pontaj și de înregistrare a timpului.

130 years ago...
The first patent
Diploma for Pigeon Timers
Health insurance funds
Print shop
Time Clock
Beginning of the electronic age
ISGUS – The pioneer spirit
ZEUS®-PC/P – The first software solution for PCs
The ISGUS Company Group
ZEUS® for Windows
First „International Sales Convention“:
The 5th generation
ZEUS® Software as a Service
Winter Olympics in Vancouver
Terminal series  IT 4000
125th anniversary of ISGUS
2 design awards
New software generation