PONTAJUL ÎN ZEUS®

PONTAJUL ÎN ZEUS®

Digital de pe smartphone sau tabletă, pe computer sau prin intermediul unui terminal - adaptat nevoilor dumneavoastră

ZEUS® Soluția eficientă pentru pontaj și gestiunea timpului de lucru

Cu pontajul din ZEUS®, puteți rezolva toate sarcinile de gestionare a timpului angajaților într-o manieră flexibilă și ergonomică. Fluxurile de lucru, notificările automate și comunicarea interactivă între om și sistem sunt gestionate de procese standard care anterior erau posibile doar cu un consum mare de timp și resurse.

ZEUS® poate fi utilizat în orice industrie și în orice companiei indiferent de mărimea ei. Gama scalabilă de funcții poate fi adaptată și extinsă modular pliindu-se exact pe nevoile și structura companiei dumneavoastră.

Reducerea costurilor și eficiența

Datorită relevanței practice ridicate și a eficienței înregistrării timpului și a pontajelor în ZEUS-X®, gestionarea timpului de lucru și a absențelor este automatizată în mod fiabil. Efortul dvs. pentru activități de rutină și sarcini de control este redus semnificativ. Fluxurile de lucru bazate pe web furnizează informații și gestionează procesele standard de întreținere a datelor în mod transparent și economic - fără documente, formulare sau întrebări către departamentul de resurse umane. Definirea clară a structurii organizatorice a companiei dumneavoastră permite moștenirea parametrilor bazată pe roluri. Timpul de lucru și modelele de lucru se moștenesc pentru unitățile organizaționale aflate în aval și înlesnesc atfel introducerea sau modificarea de noi parametrii.

Transparență și informații

Conducerea și angajații au deopotrivă toate informațiile relevante pe un ecran și pot fi cuprinse dintr-o privire în orice moment de la locul de muncă, de pe PC-uri, terminale multifuncționale sau de pe smartphone-uri și tablete. Analiza curentă a datelor, rapoartele, precum și planificarea și prezentările generale ale calendarului sunt disponibile oricând și oriunde. Notificările automate și notificările push vă informează automat și în timp util înainte de atingerea evenimentelor prestabilite și a soldurilor diferitelor conturi. Imprimarea și evaluarea listelor convenționale sunt în mare parte inutile.

Motivația angajaților

Angajații și conducerea pot obține informații direct, fără întrebări adresate departamentului de resurse umane sau managerului de linie printr-o gamă largă de opțiuni de informare, de la terminalele ISGUS, prin e-mail sau smartphone-uri.

Comunicarea dintre om și sistem simplifică și accelerează procesele de coordonare și aprobare. Prin intermediul modului de Workflow, manageri de echipă pot efectua modificări, cum ar fi modificarea pontajelor și a schimburilor, angajații dumneavoastră lucrând independent în zona lor de decizie fără a pierde transparența și controlul. Toate aceste funcții sunt disponibile pe smartphone-uri și tablete și fac gestionarea timpului complet independentă de locație. Organizarea foarte flexibilă a muncii, noile scenarii de lucru, munca de acasă și sarcinile mobile sunt ușor de planificat și controlat.

Modularitate

Pontajul în ZEUS® poate fi extins în orice moment prin modulele de :

Soluția software de pontaj ZEUS® se adaptează individual companiei și nevoilor dumneavoastră.

Integrarea cu programe de salarizare

Prin intermediul sistemului de pontaj ZEUS®, economisiți timpul necesar transferului de  date relevante pentru salarii, cum ar fi absentele și soldurile conturilor de timp, în programul de salarizare. ZEUS® oferă interfețe testate pentru toate sistemele de salariizare, precum și pentru sistemele de informare a personalului și soluțiile ERP de la toți producătorii cunoscuți.

De ce ar trebui să utilizați managementul timpului din sistemul de pontaj ZEUS® pentru a înregistra timpul de lucru al angajaților dumneavoastră ? Vă vom arăta:

Video

Alte informații importante pentru dumneavoastră:

Pontarea pe centre de cost
Know-how și calitatea produsului pentru repartiția pe centre de cost

Aflați mai multe

Înregistrarea cheltuielilor de călătorie - delegații
Eficiență sporită și economii de costuri prin sistemul de pontaj ZEUS-X®

Aflați mai multe

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre sistemul de pontaj ZEUS-X®

Aflați mai multe

TERMINALE PENTRU SISTEMUL DE PONTAJ ZEUS®

ZEUS® mobile
Înregistrare mobilă a timpului și a datelor, aplicații pentru fluxul de lucru

Mai Multe
IT 8210
Înregistrarea timpului, înregistrarea centrelor de cost și controlul accesului

Mai Multe
IT 8210 FR
Înregistrarea timpului, recunoașterea câmpului facial și a amprentelor digitale

Mai Multe
IT 8270
Înregistrarea timpului, colectarea datelor din atelier și fluxul de lucru

Mai Multe