CONTROLUL ACCESULUI ÎN ZEUS®

CONTROLUL ACCESULUI ÎN ZEUS®

Concepte de securitate pentru managementul clădirilor, a vizitatorilor și a angajaților

Protecție ZEUS® non-stop

Un concept modern de securitate este esențial pentru companii și instituțiile publice de astăzi. Controlul accesului în ZEUS® asigură încredere și protecția non-stop a angajaților, a vizitatorilor, a clădirilor și a echipamentelor de lucru. În plus, controlul accesului vă protejează datele și cunoștințele.

Trebuie luate în considerare cerințele dumneavoastră individuale de securitate, condițiile locale și reglementările legale pentru protecția împotriva incendiilor și gestiunea căilor de evacuare. Pentru a vă asigura cea mai bună securitate posibilă pentru situația dumneavoastră concretă, vă sfătuim cu privire la tehnologia cardului de identitate / transponder-ului, posibilitățile de identificare biometrică și diversele posibilități tehnice ale unui sistem de control acces, până la o propunere de soluție adaptată situației dumneavoastră.

Planul de închidere electronică

În planul de închidere electronică, este întotdeauna clar cine este autorizat să deschidă anumite uși sau cine are voie să treacă prin anumite secțiuni ale clădirii. Puteți salva modificările temporare direct și ușor.

Terminale de acces și echipamente de închidere digitală pentru securitate pe fiecare ușă

Pot fi anti-vandalism, orientat către design în interior sau discret în aspectul comutatoarelor de lumină. Veți găsi cititorul potrivit în portofoliul ISGUS pentru fiecare situație. Combinația de cititoare de acces și unități de închidere digitale, cum ar fi cilindrii de blocare și „mânerele inteligente” (SmartHandles), ajută la securizarea ușilor care nu pot fi conectate direct la centrul de control al accesului din motive structurale sau în cazul în care cablajul ar fi prea complex. Drepturile de acces pentru cilindrii de blocare offline sunt transferate automat pe transponderul dvs. sau sunt validate la fiecare rezervare prin Access-on-Card.

Rețeaua wireless transformă cilindrii de blocare în componente online complete, cu toate avantajele controlului accesului ZEUS® în ceea ce privește controlul și înregistrarea accesului. Soluția ISGUS acceptă toate procedurile comune de identificare. Preferăm metodele sigure și încercate gen MifareDESFire și Legic Advant. Aveți de ales între carduri de firmă sub formă de card de credit cu design propriu sau transpondere robuste și elegante în format breloc.

Biometrie

Persoanele autorizate pot avea acces cu amprenta lor. Soluția ISGUS diferențiază între identificare și verificare. În cazul verificării biometrice, pe lângă amprentă, este necesar și transponderul sau codul PIN personal pentru a avea acces.

Eficiența și securitatea auditului

Drepturile de acces pentru noii angajați într-o unitate organizațională sunt propuse conform principiului moștenirii. Planul de închidere digital oferă informații cu privire la data autorizațiilor de acces temporal și spațial și permite planificarea prealabilă. Fiecare modificare de zi cu zi este prezentată în mod transparent și înregistrată în vederea auditului.

Securitate prin alarmă

Centrul de control al accesului transferă orice evenimente de alarmă direct către gestionarea alarmelor și către centrul de control al securității. În caz de deschidere de urgență, sabotaj, ușa deschisă sau introducerea unui PIN de panică, securitatea și managementul clădirii dvs. vor fi informate imediat prin SMS.

Modularitate

Controlul accesului ZEUS® poate fi extins în orice moment prin modulele :

extins și completat de VISIT.net, pentru gestionarea profesională a vizitatorilor. Soluția software ZEUS-X® se adaptează individual companiei și nevoilor dumneavoastră.

Alte informații importante pentru dumneavoastră:

Personalizare
Prin ZEUS® Picture cartele de pontaj și acces ale angajaților pot fi imprimate cu un design individual

Aflați mai multe

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre sistemul de control acces ZEUS-X®

Aflați mai multe

TERMINALE PENTRU SISTEMUL DE CONTROL ACCES ZEUS-X®