Optimizați managementul resurselor umane - Treceți departamentul dvs. de resurse umane la nivelul următor!

Optimizați managementul resurselor umane - Treceți departamentul dvs. de resurse umane la nivelul următor!

Viitorul administrației dvs. de resurse umane - Eficient, inovator și fiabil - ZEUS® HR Management

Descoperiți noile posibilități de gestionare intuitivă a resurselor umane cu ZEUS®.

Cu ZEUS® HR Management de la ISGUS, intrați în arena digitală pentru un management eficient al personalului. Puneți capăt încurcăturilor care necesită mult timp și care constau în dosare de personal învechite - vă oferim un proces orientat spre viitor, de la Onboarding la Offboarding. Cu ZEUS® HR Management, nu numai că economisiți timp, dar și stres prin eficientizarea fluxului de lucru și eliminarea gestionării duplicate a dosarelor.

Sunteți gata să începeți să vă optimizați digital procesele de resurse umane? Achiziționați ZEUS® HR Management acum și experimentați un management al resurselor umane automatizat și fără întreruperi. Acest lucru vă lasă mai mult timp pentru subiectele cu adevărat importante din domeniul HR. Acestea sunt susținute de date și procese conectate fără întreruperi care revoluționează modul în care lucrați.

O muncă mai ușoară datorită unei administrări clare a personalului

Cu software-ul nostru, vă puteți organiza cu ușurință documentele în diferite categorii, cum ar fi contractele de muncă, referințele și transcrierile de la interviuri. Nu va mai trebui să pierdeți niciodată timp prețios în căutarea unor documente specifice - funcția noastră puternică de căutare vă permite să căutați rapid printre documente folosind categorii, titluri și cuvinte cheie. O altă caracteristică impresionantă este capacitatea de a crea filtre personalizate și de a genera statistici. Acest lucru vă permite să vă eficientizați și mai mult activitatea de resurse umane, permițându-vă să analizați rapid și ușor informațiile importante.

Un proces digital pentru onboarding și offboarding

Experimentați o simplificare a procesului de integrare a noilor angajați cu ajutorul managementului proceselor, accelerați-l și asigurați o integrare rapidă. Platforma noastră, ușor de utilizat, vă permite să organizați toate informațiile și materialele necesare pentru inițiere într-un singur loc. Acest lucru face ca procesul de integrare să fie nu doar mai eficient, ci și mai plăcut pentru noii dvs. angajați. Aveți control deplin asupra modului în care este organizat procesul de gestionare a resurselor umane. Personalizați programul în funcție de nevoile specifice ale companiei dvs.și obțineți angajați mulțumiți.

Soluția sigură prin intermediul dosarului personal

Funcțiile dosarului de personal vă oferă un control deplin asupra documentelor personale. Fie că este vorba de termene limită sau de fluxul de lucru. Funcția de memento integrată vă permite să țineți sub observație termenele importante. Cu soluția noastră de gestionare a resurselor umane, aveți o imagine de ansamblu a tuturor sarcinilor viitoare. Structura clar organizată a dosarelor vă asigură că vă puteți găsi rapid și ușor documentele. Puteți încărca, clasifica și arhiva documentele dvs. cu doar câteva clicuri. Designul intuitiv vă permite să vă organizați arhiva digitală în cel mai scurt timp. Economisiți timp prețios, creșteți productivitatea și păstrați întotdeauna o imagine de ansamblu.

Modularitate

ZEUS® HR Management poate fi extins și îmbunătățit în orice moment cu

Ne adaptăm soluția software ZEUS® în mod individual la compania dumneavoastră și la nevoile dumneavoastră. Clienții noștri beneficiază de câștiguri optime de eficiență.

Workforce Management
HR-MANAGEMENT SAP-COMMUNIKATION

Aflați cum poate ZEUS® HR Management să vă ușureze viața profesională - vedeți cu ochii voștri:

Video

Mai multe informații importante pentru dumneavoastră:

Broșura HR
Descărcați broșura ZEUS® HR Management aici

Aflați mai multe

Noutăți de la ISGUS
Aruncați o privire la NOUTĂȚILE noastre

Aflați mai multe