PLANIFICAREA FOȚEI DE MUNCĂ ZEUS®

PLANIFICAREA FOȚEI DE MUNCĂ ZEUS®

Planificarea personalului în zilele noastre - digital, simplu și de oriunde

Angajații sunt cel mai important capital al companiei dumneavoastră.

Acest lucru este valabil în industrie, în domeniul sănătății, în sectorul serviciilor, precum și în sectorul public. Disponibilitatea personalului în funcție de programul de lucru și de calificări se suprapune doar în cazul ideal cerințelor de personal din timpul unui proces de producție sau pe durata de deschidere, pe datele de livrare sau de la nivelul ocupării paturilor sau îngrijirea bolnavilor.

În cazul fluctuațiilor de personal, de multe ori capacitatea personalului dvs. nu poate fi ajustată la timp. Reacționați la creșterea cerințelor de personal cu ore suplimentare, lucrători temporari și muncă temporară și vă puneți în pericol, în timp ce capacitatea și costurile personalului rămân ridicate atunci când volumul de muncă este redus. Planificarea implementării personalului ZEUS® vă ajută cu o planificare optimă, astfel încât să aveți personalul necesar cu calificările necesare disponibile atunci când aveți nevoie de acestea pentru a vă atinge obiectivele în ceea ce privește calitatea serviciilor, orientarea către client și punctualitatea livrării.

Cunoașterea “necesarului de realizat” și utilizarea acestuia pentru a determina necesarul optim de personal din punct de vedere economic este doar o parte. Satisfacerea cerințelor de personal identificate cu calificările necesare și mulți alți factori este o sarcină complexă. Factorii de influență de care planificatorul trebuie să țină cont sunt de ex. programul de lucru și reglementările în conformitate cu legislația muncii, conturile de timp, absenteismul și planificarea concediilor, legile din domeniul siguranței și securității muncii, costurile de personal și nevoile viitoare. Un concept dezvoltat împreună cu dumneavoastră și adaptat nevoilor și posibilităților stă la baza planificării personalului ZEUS®, care este adaptat și introdus conform specificațiilor dumneavoastră.

Efort redus de planificare datorat posibilitățiilor de modificare a schimbului

Efortul de planificare este redus în mod vizibil prin planificarea personalului ZEUS® și, în același timp, calitatea planificării crește. În cazul unei deficiențe a planului, angajații care sunt eligibili pentru acoperire sunt selectați și informați direct prin intermediul sistemului de mesagerie integrat de pe terminalul ISGUS, în cutia poștală ZEUS® și mobil prin e-mail și mesaj push și pot raporta interactiv pentru a accepta sau respinge propunerea de atribuire. Cu modificarea schimburilor, angajații sunt capabili în mod independent să facă rocada de schimburi cu colegii. Soluția utilizează aceleași canale de comunicare ca modificarea schimburilor.

Modularitate

Planificarea personalului ZEUS® poate fi extinsă în orice moment prin modulele :

  • Pontaj ZEUS®
  • Controlul accesului ZEUS®
  • Culegerea datelor de producție ZEUS®

Soluția software ZEUS® se adaptează individual companiei și nevoilor dumneavoastră.

De ce ar trebui să utilizați planificarea forței de muncă ZEUS® în compania dvs.? Vă vom arăta:

Video

Alte informații importante pentru dumneavoastră:

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre planificarea personalului ZEUS-X®

Aflați mai multe