ISGUS Cloud – ZEUS® Software as a Servici

ISGUS Cloud – ZEUS® Software as a Servici

Securitate și disponibilitate maximă pentru datele dumneavoastra de personal

Externalizarea gestionării timpului ZEUS® în cloud-ul ISGUS

Din ce în ce mai mulți utilizatori nu își mai găzduiesc soluțiile software în propriul centru de calcul, ci se bazează pe centrele de calcul care oferă mediul computerizat adecvat, sistemele de operare și întreaga lor administrare ca serviciu. Ceea ce a fost mult timp obișnuit în domeniul contabilității salarizării este acum oferit și de ISGUS în propriul centru de calcul.

Cum lucrați în calitate de utilizator cu ISGUS Cloud

Utilizați soluția noastră web ZEUS® la fel de independentă și individuală ca și în cazul unei aplicații interne. Nu sunteți un client anonim al centrului de date la ISGUS, deoarece centrul regional de distribuție ISGUS de la fața locului, în calitate de persoană de contact competentă, își asumă personalizarea individuală a sistemului dumneavoastră, vă școlarizează și vă susține prin hotline pentru asistență. De ceea ce nu mai trebuie să vă faceți griji cu modelul nostru SaaS sunt toate resursele tehnice, financiare și umane pe care le utilizați pentru echipamentele IT, întreținere și administrarea sistemului în operațiunile interne.

Disponibilitatea centrului de calcul ISGUS

Soluția dvs. ZEUS® (aplicație și bază de date) vă este disponibilă non-stop (24/7) fără restricții. Centrul de date ISGUS asigură o disponibilitate ridicată de peste 99,5%. Disponibilitatea centrului de date ISGUS este în majoritatea cazurilor mai mare decât disponibilitatea propriului sistem IT.

Securitate și protecția datelor

Centrul de date ISGUS este situat la sediul ISGUS GmbH din Germania, deci se aplică legislația germană. Îngrijorările legate de securitatea juridică în ceea ce privește protecția și securitatea datelor, deoarece pontajul gestionează date sensibile, cum ar fi conturile de timp, datele calendaristice, absenteismul și planificarea concediilor personale, sunt complet eliminate.

Cât de sigure sunt datele angajaților mei și unde sunt localizate? Cine are acces, când și în ce scop? Cine răspunde conform jurisprudenței? Oferim soluția noastră la toate aceste întrebări prin cee ace numim conceptul de alocare a rolurilor. Echipamentele centrului nostru de date și locația sa la sediul companiei noastre din Villingen-Schwenningen oferă securitate absolută pentru clienții noștri ZEUS® Software as a Service.

Modularitate

În ZEUS® Software as a Service pot fi operate modulele de :

Software-ul de pontaj și prezență ZEUS® ca soluție de software ca serviciu este adaptat în mod individual la compania dumneavoastră și la nevoile dumneavoastră.

Alte informații importante pentru dumneavoastră:

Total Cost of Ownership
Parametri importanți pentru luarea deciziilor legate de costul total de proprietate

Aflați mai multe

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre sistemul de pontaj ZEUS-X® SaaS

Aflați mai multe