CULEGERE DATE PRODUCȚIE ®

CULEGERE DATE PRODUCȚIE ®

De la culegerea datelor de producție și până la interfațarea cu sisteme ERP

La fel de individual ca și compania dumneavoastră

Actualitatea și corectitudinea datelor din producție sunt condiția prealabilă pentru analiza proceselor și procedurilor de producție, determinarea cifrelor cheie și optimizarea producției cu măsuri specifice de reducere a costurilor. Culegerea de date din producție ajută la identificarea punctelor slabe și propune o de optimizare în producția dumneavoastră.

Achiziția de date de producție este la fel de individuală ca și compania dumneavoastră. Analizăm starea actuală și vă sfătuim cu privire la conceperea unei soluții care să răspundă nevoilor dumneavoastră. De la achiziția de date de producție de pe echipamente din producție până la intefațarea cu soluția dvs. ERP - vă propunem soluții competente de achiziției de date de producție și personalizăm soluția noastră software și hardware în funcție de cerințele dumneavoastră.

Îmbunătățiri prin informații actualizate

Aveți acces constant la cele mai recente date pentru a face îmbunătățiri în punctele cu probleme din cadrul producției dumneavoastră :

  • Planificarea optimă a proceselor de lucru
  • Reducerea timpilor de livrare
  • Respectarea termenelor și a datelor de livrare
  • Controlul costurilor
  • Optimizarea estimării costurilor standard
  • Actualizarea timpilor impliciți și a setărilor

Analizați punctele slabe și comparați departamentele companiei. Istoricul comenzilor, planul și post-calculul, precum și multe alte evaluări pe care vă concentrați sunt disponibile la simpla apăsare a unui buton.

Producție susținută de un sistem ERP

O componentă decisivă a conceptului nostru este comunicarea flexibilă și bidirecțională cu sisteme ERP. Fără o programare individuală consumatoare de timp și costisitoare, comunicația cu ERP se adaptează exact mediului dumneavoastră. Comunicarea ISGUS - ERP este utilizată cu soluțiile tuturor furnizorilor cunoscuți. Competența și experiența de la numeroase instalari sunt deosebit de importante și reprezintă un atu.

Modularitate

Culegerea datelor din producție ZEUS® poate fi extinsă în orice moment prin modulele :

Soluția software ZEUS® se adaptează individual companiei și nevoilor dumneavoastră.

Alte informații importante pentru dumneavoastră:

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre culegerea datelor de producție ZEUS-X®

Aflați mai multe

TERMINALE PENTRU CULEGERE DATE PRODUCȚIE ZEUS®

IT 8210
Culegere date productie, pontaj, control acces

Mai Multe
IT 8270
Culegere date producție, Pontaj și Workflow

Mai Multe