Aplicația ISGUS</br> Partenerul tău inteligent pentru înregistrarea timpului

Aplicația ISGUS
Partenerul tău inteligent pentru înregistrarea timpului

Muncește inovativ: Pontează timpii de lucru sau cei alocați proiectelor convenabil, oricând și oriunde – ZEUS® mobile

Flexibilitate, mobilitate, eficiență

ZEUS® mobile este o aplicație pentru pontaj prin intermediul unor smartphone-uri sau tablete. ZEUS® mobile este disponibil pentru sistemele de operare iOS de la versiunea 14, Android de la versiunea 11 și MS Windows de la versiunea 10 și poate fi descărcat gratuit din magazinele de aplicații respective.

ISGUS App

Revoluționează managementul timpului cu ZEUS® mobile! Aplicația noastră permite înregistrarea mobilă a timpilor lucrați direct în locul unde se lucrează.

Digital versatil – oriunde și oricând

Cu aplicația dumneavoastră dețineți controlul deplin.  Creați cereri prin Workflow pentru corecții, absențe și delegații și aprobați în mod facil cererile angajaților dvs. de pe telefonul mobil. Aveți întotdeauna informații despre planificarea personalului și despre cine este prezent în zona dvs. de responsabilitate.

Nu veți mai pierde notificări importante niciodată. Iar când ZEUS® vă trimite notificări automate, veți primi un mesaj push pe smartphone sau tabletă.

Înregistrați orele de lucru și timpii de producție oriunde apar direct la locul de muncă. Solicitați sau aprobați cereri din workflow din mers, vedeți prezența actuală și planificarea personalului și folosiți modificarea de schimburilor unde aveți nevoie. Același lucru se aplică și interschimbărilor de ture ce este deasemenea disponibil pe mobil.

App Nou – design nou

Cea mai recentă actualizare a ZEUS® mobil vine cu modificări interesante care vă vor îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului. Datorită designului reîmprospătat în trei variante diferite, printre care designul ISGUS, mod albastru și întunecat, vă puteți personaliza mediul de lucru pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră personale. Conectarea a fost simplificată și acum este posibilă convenabil printr-un cod QR, similar cu ZEUS® SmartID. În plus, acum este disponibilă o aplicație Microsoft completă pentru computerele Windows pentru a utiliza ZEUS® mobile cu întreaga sa funcționalitate.

Cu ZEUS® mobile managementul forței de muncă este întotdeauna la îndemână!

Video

Isgus ZacZac Download ZEUS® mobile App

ZEUS® mobile for iOS
ZEUS® mobile for iOS

ZEUS® mobile for Android
ZEUS® mobile for Android

ZEUS® mobile for Microsoft
ZEUS® mobile for Microsoft

Alte informații importante:

Descărcări
Informații despre ZEUS® mobile App

Aflați mai multe