ZEUS® Keyless

ZEUS® Keyless

ZEUS® Keyless este soluția ideală pentru fiecare ușă

Aceasta este deviza noastră și misiunea noastră în același timp! Sfaturile competente din punct de vedere tehnic către clienții noștri se află în partea de sus a listei de servicii oferite. Vă analizăm cu atenție dorințele și vă propunem soluții pentru tot ceea ce are legătură cu accesul printr-o ușa. Dezvoltăm concepte individuale pentru gestionarea ușii și tehnologia de blocare adecvată pentru dvs.

Caracteristicile de performanță ale componentelor noastre :

Fără pregătire prealabilă: Cilindrul se potrivește în fiecare profil Euro (standard DIN), mânerul ușii folosește găurile existente. Nu este necesară cablarea și, prin urmare, la fel de potrivită pentru clădirile vechi și noi.

Manevrare ușoară: Manipularea simplă și intuitivă permite utilizarea imediată imediat ce instalarea a fost efectuată. Nu este necesară o pregătire separată a angajaților pentru funcționarea componentelor.

Punere în funcțiune simplă: Pentru sistemele mici, după legitimarea cu un card de programare / transponder, pot fi autorizate până la 99 de carduri / transpondere pe cilindru. Fără niciun software. Sisteme mai mari, cu până la 60.000 de transpondere și cilindri de blocare, sunt gestionate prin intermediul unui PC cu dispozitive de programare mobile, terminale de pontaj sau rețea radio.

Asamblare rapidă: Cu o simplă șurubelniță, cilindrul mecanic poate fi schimbat cu un alt produs electronic în câteva minute.

Practic fără întreținere: electronica alimentată cu baterii este proiectată pentru a funcțio până la 80.000 de acționări. Ultimele 1.000 de operații posibile sunt semnalizate acustic. Bateria poate fi schimbată cu ușurință, chiar și cu un cilindru încorporat sau din mânerul ușii.

Rețea fără fir: toate componentele pot fi conectate în rețe prin AccesPoint-uri wireless și gestionate în timp real.

Serviciile noastre :

  • Sfaturi tehnice pentru tehnologia de blocare electronica
  • Proiectarea sistemelor electronice de blocare
  • Modele de finanțare
  • Migrarea tehnologiei de blocare mecanică și electronica
  • Instalare, instruire
  • Contracte de întreținere, preventive sau după cum este necesar
Software

Software

Cilindri

Cilindri

Terminale

Terminale

Transpondere

Transpondere

Product Guide keyless
PDF: 23 MB

Download