Controlul timpului al prezenței și accesului cu toate posibilitățile imaginabile pe care cele mai recente tehnologii moderne ni le pun la dispoziție

Controlul timpului al prezenței și accesului cu toate posibilitățile imaginabile pe care cele mai recente tehnologii moderne ni le pun la dispoziție

Pontarea calsică sau biometria digitală, ambele cu fiabilitate și securitate maximă în orice moment ! Administrare modernă utilizând diferite medii de pontare

Ce avantaje oferiți angajaților dumneavoastră prin diversele variante de pontare de la ISGUS? - Vă vom arăta:

Video

ZEUS® smartID - Complementul perfect pentru soluția dvs. de acces

Utilizați smartphone-ul pentru pontaj și controlul accesului în siguranță!

Securizat, mobil, digital

ZEUS® smartID, aplicația pentru pontaj și acces prin smartphone și tabletă. ZEUS® smartID este disponibil pentru sistemele de operare iOS, Android și MS Windows. Aplicația poate fi descărcată prin App Store-urile corespunzătoare și conectată la sistemul dumneavoastră ZEUS®.

Mobil îl ai cu tine peste tot !

ZEUS® smartID vă permite să vă rezervați rapid orele de lucru și să deschideți cu ușurință uși, bariere și porți cu ceea ce aveți întotdeauna la îndemână - smartphone-ul...

Pentru cei care tind să-și uite transponderul acasă, există ceva ce au întotdeauna la îndemână - smartphone-ul lor ! Cu aplicația ZEUS® smartID de la ISGUS, angajații dvs. pontează în mod convenabil prin Bluetooth pe toate dispozitivele ISGUS.

În comparație cu metoda convențională cu transponder, această metodă crește considerabil confortul utilizatorului. Acest lucru este deosebit de interesant pentru soluțiile de control al accesului în care porțile rulante și barierele trebuie deschise de la distanțe mai mari.

Controlul accesului prin smartphone: complementul perfect pentru soluția dvs. de acces.

Isgus ZacZac Descărcați aplicația ZEUS® smartID

ZEUS® X mobile für Apple iOS
ZEUS® X mobile für Apple iOS

ZEUS® X mobile für Android
ZEUS® X mobile für Android

ZEUS® X mobile für Microsoft
ZEUS® X mobile für Microsoft

Recunoaștere facială și biometrică

Cea mai sigură variantă pentru identificarea fără ambiguitate a angajaților tăi !

Verificare de identificare rapidă și fiabilă...

...pentru pontare și accesarea tuturor funcțiilor care sunt disponibile pe terminalul de pontaj IT 8210 din profilul individual.

Recunoașterea facială, IT 8210 o poate face ! Cu trei camere, două camere Full HD integrate și o cameră cu infraroșu pentru detectarea persoanei, terminalele IT 8210 identifică utilizatorii autorizați absolut siguri și de încredere. Nu este necesară nicio cartelă de identificare, ceea ce va împiedica automat utilizarea necorespunzătoare a catrdurilorr sau a transponderelor, precum și gestionarea cardurilor și procurarea de înlocuitori în caz de pierdere.

Detectarea câmpului facial este activată printr-un detector de mișcare integrat și identifică utilizatorul cu o fiabilitate captivantă și la o viteză mai mică de 0,8 secunde.

Chiar și atunci când o persoană poartă o mască de protecție Covid, recunoașterea câmpului facial cu IT 8210 FR funcționează optim. Valorile decisive pentru adecvarea practică a oricărei recunoașteri biometrice sunt rata de acceptare falsă, care este 1:1.000.000, și rata recunoașterii corecte. Cu soluția ISGUS, aceasta este 99,76%. Ambii parametri sunt excelenți pentru modulul de cameră utilizat de ISGUS.

În comparație cu diferiți producători, unde înregistrarea are loc la dispozitivul propriu-zis, înregistrarea datelor biometrice la ISGUS are loc printr-un kit de înscriere separat. Acest lucru permite clienților noștri să înregistreze datele biometrice ale angajaților lor în mod convenabil la birou..

Recunoaștere prin amprenta digitală

Ca și în cazul recunoașterii câmpului facial, amprenta fiecărei persoane este unică și nu se schimbă de-a lungul vieții. Odată cu utilizarea terminalelor biometrice de pontaj, cu recunoaștere a câmpului facial și/sau identificare cu amprentă, securitatea identificării angajaților dumneavoastră este semnificativ crescută.

Transponder și carduri ISGUS

Suport de pontare fără contact - utilizabil individual !

Mediul clasic de identificare pentru pontaj și controlul accesului

Transponderele de securitate ISGUS sunt mediul universal de identificare pentru toate terminalele ISGUS și soluțiile de blocare/deblocare digitală din seria ZEUS® keyless. Manipularea este necomplicată, rapidă și sigură. Angajații noștri se identifică la terminalele ISGUS, cititoarele și unitățile de închidere / deschidere și astfel își pontează orele de lucru sau deschid ușile.

Întregul proces funcționează fără contact, igienic și automat. Standardele de livrare ISGUS sunt doar cele ce utilizează standarde de securitate, cum ar fi MifarDESFire și Legic advant.

Identificarea permite, de asemenea, funcții digitale suplimentare, cum ar fi workflow, preluarea informațiilor și mesajele push. Prin intermediul ecranului tactil, terminalele ISGUS pentru pșontaj și culegerea datelor din producție devin stații de lucru digitale pentru angajații care nu au propriul computer de lucru.