VISIT.net - Managementul vizitatorilor

VISIT.net - Managementul vizitatorilor

Beneficiile dumneavoastră în gestionarea profesională a vizitatorilor

Vizitele și înregistrarea vizitatorilor sunt efectuate în mod simplu la recepție sau de persoana vizitată și stocate în sistem. În e-mailul de invitație vă informați vizitatorii cu privire la toate informațiile importante, cum ar fi ora, poarta de acces, facilitățile de parcare, indicațiile de orientare.

Știi cine vine, când și cine este acolo și folosiți cele mai moderne mijloace de informare în masă pentru a vă saluta vizitatorii sau pentru a permite înregistrarea la Self Service VISIT.net fără personal la poartă.

Instrucțiunile de siguranță pentru diferite grupuri de vizitatori, cum ar fi lucrători, furnizori etc. sunt realizate în mod fiabil și documentate cu fluxuri de lucru. VISIT.net șterge automat datele personale conform GDPR după perioade de timp ajustabile.

Managementul persoanelor externe poate fi extins în aproape orice mod prin gestionarea extinsă a locurilor de parcare și sau încărcare pentru companiile de logistică și transport.

Isgus ZacZac

Ușor și rapid


Înregistrarea vizitatorilor

1. Înregistrarea vizitatorilor: Recepția, vizitatul și vizitatorul primesc toate informațiile relevante despre vizitatorii pre-înregistrați.

Spontan

2. Oaspeții care nu au fost anunțați pot fi, de asemenea, înregistrați spontan la recepție.

Vizitatori

3. Oaspeții sunt de ex. au fost întâmpinați prietenos pe un monitor și, dacă este necesar, primesc un briefing de siguranță.

Insignă temporară de vizitator

4. Vizitatorul primește insigna de vizitator temporar cu autorizațiile de acces corespunzătoare.

Insignă temporară de vizitator

5. Vizitatorul intră în incinta companiei și este ghidat prin clădirea cu drepturi de acces. Acest lucru asigură securitatea.


Înregistrarea vizitatorilor

6. La sfârșitul vizitei sau după un timp specificat, insigna vizitatorului este blocată automat.

Eficienţă

VISIT.net automatizează și simplifică toate procesele și sarcinile asociate vizitatorilor și diferitelor grupuri de vizitatori: de la preînregistrarea vizitatorilor la înregistrarea vizitatorilor, instrucțiuni de securitate și emiterea unei cartele de vizitator temporar cu autorizația de acces corespunzătoare, până la blocarea automată a cartelei de vizitator la sfârșitul vizitei sau după ora introdusă anterior.

Gestionarea vizitatorilor și controlul accesului

Managementul vizitatorilor reduce riscul de erori la recepție, poarta fabricii și managementul securității dvs. La intrarea pe site, fiecare vizitator primește o cartelă personalizată care îi permite accesul la zonele și camerele definite pentru o anumită perioadă de timp.

Modularitate

VISIT.net se poate extinde oricând cu modulele :

Soluția software ZEUS® se adaptează individual companiei și nevoilor dumneavoastră.

Următorul conținut ar putea fi de interes pentru dumneavoastră:

Echipamente de închidere
Sistemul de închidere digitală ZEUS® keyless oferă posibilități aproape nelimitate

Aflați mai multe

Personalizare
Prin ZEUS® Picture cartele de pontaj și acces ale angajaților pot fi imprimate cu un design individual

Aflați mai multe

Download
Descărcați de aici toate informațiile despre sistemul de control acces ZEUS-X®

Aflați mai multe