ZEUS® mobile

ZEUS® mobile

Aplicația ISGUS face pontajul mobil pentru smartphone-uri și tablete

Mobil, modern, multifuncțional

ZEUS® mobile este o aplicație pentru pontaj prin intermediul unor smartphone-uri sau tablete. ZEUS® mobile este disponibil pentru sistemele de operare iOS de la versiunea 8, Android de la versiunea 4.3 și MS Windows de la versiunea 8.1 și poate fi descărcat gratuit din magazinele de aplicații respective.

ISGUS APP

Pentru pontaj, funcționarea mobilă înseamnă, de asemenea, înregistrarea timpilor de lucru și de proiectare în care apar, cu geodate, dacă este necesar.

Digital, multifuncțional - oriunde și oricând

Creați cereri prin Workflow pentru corecții, absențe și delegații și aprobați în mod facil cererile angajaților dvs. de pe telefonul mobil. Aveți întotdeauna informații despre planificarea personalului și despre cine este prezent în zona dvs. de responsabilitate.

Iar când ZEUS® vă trimite notificări automate, veți primi un mesaj push pe smartphone sau tabletă.

Înregistrați orele de lucru și timpii de producție oriunde apar. Solicitați sau aprobați cereri din workflow din mers, vedeți prezența actuală și planificarea personalului și folosiți modificarea de schimburilor unde aveți nevoie - mobil în timp ce vă deplasați!

Cu ZEUS® mobile aveți întotdeauna la dispoziție managementul forței de muncă.

Whitepaper about the ISGUS App

Whitepaper about the ISGUS App

You are interested in: ZEUS® mobile - the app, that makes your time management mobile? Learn more about working and project time recording via mobile smartphone app everywhere at any time in our Whitepaper.

Mobile time management - Record working hours where they occur

Download

Isgus ZacZac Descărcați aplicația mobilă ZEUS® X

ZEUS® X mobile für Apple iOS
ZEUS® X mobile für Apple iOS

ZEUS® X mobile für Android
ZEUS® X mobile für Android

ZEUS® X mobile für Microsoft
ZEUS® X mobile für Microsoft