A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 136

Backtrace:

File: /home/stksy5rr/public_html/application/controllers/Content.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/stksy5rr/public_html/index.php
Line: 292
Function: require_once

Soluții Interfațare SAP
Download
0356 429 705

Soluția de interfațare SAP ZEUS®HR

ZEUS®HR reprezintă soluția ideală de pontaj pentru companii ce utilizează sistemul SAP permițând acestora să administreze personalul, pontajul acestora și centrele de cost în timp real în cadrul sistemului SAP.

Află mai multe
Descarcă fișierul de prezentare PDF

Detalii despre Sistemul de pontaj expert pentru
SAP HR

ZEUS®HR transferă datele prin intermediul intefeței HR-PDC. Acesta realizează conexiunea între sistemul de pontaj ISGUS și sistemul SAP utilizând datele din SAP și transmițând toate informațiile relevante către HR.

Angajații au posibilitatea de-a interoga datele la terminalele IT 800 permițându-le să afle informații referitoare la conturile lor de timp, pontajele și orele lor suplimentare etc.

Transfer automat

Toate informațiile legate de pontajele de sosire / plecare, pauze, delegații, etc. sunt preluate de către ZEUS®HR și transmise automat către SAP ERP.

Sistemul permite de asemenea asignarea diferitelor pontaje pe centre de cost, proiecte sau comenzi și prin intermediul pontajelor combinate pontaj / acces permite managementul sistemului de control al acces-ului.

Controlul accesului

În unele sisteme complexe există cerința de-a combina mai multe sisteme de control al accesului.

ZEUS®HR este capabil de-a extinde funcționalitatea sistemului SAP ERP. Permite de asemenea managementul accesului direct din ZEUS®, adăugând funcționalitate sistemului prin monitorizarea zonelor spațio-temporale, principiul celor 4 ochi sau supravegherea zonelor.

Toate informațiile schimbate între ZEUS® și sistemul SAP ERP se procesează direct prin terminalele din seria IT 400.
Terminalele de acces sunt disponibile cu orice tip de cititor standard în ambele variante cu sau fără PIN, ca și în soluții biometrice prin verificarea amprentei digitale.

Culegere date producție pentru SAP PP

În cooperare cu modulul SAP PP pentru planificarea producției, ZEUS® oferă datele de producție în timp real și eficient pentru a optimiza fluxul productiv și a crește productivitatea.

Software-ul recepționează datele relevante precum comenzile prin intermediul interfeței ERP. Toate evenimentele de timp sunt mai apoi verificate pentru a fi validate. Datele evaluate sunt mai apoi trimise înapoi către sistemul SAP. ZEUS® permite ca toate operațiile de lansare producție, operații din cadrul fluxului tehnologic, modificări, raportare cantități, pontaje de start și stop să fie efectuate la terminalele din seria IT 860 și IT 920, precum și accesul prin clienți dedicați instalați pe PC-uri în aria producției, conducerea firmei sau la inginerii responsabili cu producția.

Soluția de interfațare SAP ZEUS

Structură modulară

Puteți oricând să extindeți și să îmbunătățiți perfomanța soluției de interfațare SAP adăugând unul sau mai multe dintre modulele adiționale:

 • ZEUS X® Pontaj Saas

  ține în evidență timpul de lucru al angajaților. Soluție găzduită de ISGUS.

 • ZEUS® Pontaj

  ține în evidență timpul de lucru al angajaților

 • ZEUS® Control Acces

  permite gestionarea drepturilor de acces ale angajaților

 • ZEUS® Colectare Date Producție

  permite culegerea de date din producție

 • ZEUS® Planificare Personal

  permite planificarea personalului pe ture funcție de calificări

 • ZEUS® Web Workflow

  permite gestionarea fluxului de cereri / aprobări integrat

Soluția de Interfațare SAP® poate fi adaptată nevoilor dvs., iar pentru personalizarea ei vă stăm la dispoziție cu consultanță de specialitate.

 

Diagramă soluția de interfațare SAP ZEUS