Download
0356 429 705

Sisteme de Pontaj și Acces

Ca sistem de pontaj modular și complex vă putem oferi un pachet individualizat necesităților dumneavoastră ce cuprinde atât componente software cât și hardware.

Module de program pentru pontaj bazate pe tehnologie web, culegerea datelor și evenimentelor din procesul de producție, planificarea personalului și controlul accesului pot fi combinate în orice configurație dorită.

Află mai multe

Soluții Software as a Service (SaaS)

 • Soluția de pontaj ZEUS X ®

  Sistemul de pontaj ZeusX este găzduit în Datacenter-ul firmei ISGUS GmbH iar accesul la sistem se face prin intermediul unui browser pe bază de user și parolă printr-o comunicație securizată prin https. La client vor fi instalate doar terminalele de pontaj ce vor transmite informațiile prin internet către Zeus X.

  Vezi detalii

Soluții Client-Server

 • Soluția de Pontaj ZEUS®

  Sistemul de pontaj și acces electronic ZEUS este mai mult decât un simplu program pentru înregistrarea timpului. ZEUS este o soluție completă și eficientă pentru pontaj, acces și gestiunea timpului, care poate fi configurată după cerințele individuale ale utilizatorilor.

  Este de asemenea disponibil ca serviciu web cu diferite module și funcționalități.

  Vezi detalii
 • Soluția de Acces ZEUS®

  Acest Modul permite definirea drepturilor de accesul ale personalului pe diferite uși în anumite intervale orare.

  Vezi detalii
 • Soluția de Colectare Date Producție ZEUS®

  Acest Modul permite culegerea de date din producție și transmiterea lor către un sistem ERP.

  Vezi detalii
 • Soluția de Planificare Personal ZEUS®

  Acest Modul permite planificarea în avans a personalului pe schimburi funcție de necesități ținând cont de specializările personalului.

  Vezi detalii
 • Soluția ZEUS® Web Services - Serviciul de acces prin internet

  Acest Modul permite accesul la datele din sistem prin intermediul unui Browser. Totodată permite gestionarea fluxului de cereri și aprobări pentru diferite motive de absențe – de exemplu concediul de odihnă.

  Vezi detalii

Interfațare SAP

 • Sistemul de Comunicare SAP ZEUS®

  Acest Modul permite conectarea terminalelor de pontaj și acces cu un sistem SAP. Gestionarea pontajelor de timp și acces se face mai apoi în SAP.

  Vezi detalii