A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 136

Backtrace:

File: /home/stksy5rr/public_html/application/controllers/Content.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/stksy5rr/public_html/index.php
Line: 292
Function: require_once

Soluții Colectare Date Producție
Download
0356 429 705

Soluția de Colectare a datelor
din producție ZEUS®

Îmbunătățirea managementului de producție reduce timpii alocați pentru producție iar controlul producției reduce costurile.

ZEUS®CDP face posibilă eficientizarea managementului de producție permițând companiilor maximizarea investițiilor în personal și resurse reducând costurile aferente proceselor productive.

Află mai multe
Descarcă fișierul de prezentare PDF

Culegerea timpilor aferenți proiectelor

Colectarea datelor referitoare la proiecte pentru întreprinderi de dimensiuni medii din sectorul productiv sau de servicii se poate face prin intermediul lui ZEUS®CDP care înregistrează atât timpii productivi cât și cei neproductivi pe fiecare angajat, pe comenzi, tipuri de operațiuni, centre de cost, având posibilitatea de-a introduce secvențe ale operațiilor ce trebuie desfășurate, analiza de cost a utilajelor, a timpilor țintă și de management al comenzilor.

ZEUS®CDP culege date în timp real pentru reducerea costurilor aferente managementului proceselor productive și a proiectelor. Prin culegerea rapidă și cu acuratețe a datelor diferitelor operațiuni productive direct de la terminalele CDP sau prin intermediul clienților instalați pe diferite PC-uri din faza de proiectare și până la livrarea produsului finit.
Date accesibile în orice moment

Informațiile culese sunt disponibile în orice moment managementului pentru a fi analizate și pentru a se putea lua deciziile corecte în cel mai scurt timp posibil. De asemenea se pun la dispoziție date comparative ale diferitelor sectoare de activitate, istoricul comenzilor și a target-urilor în comparație cu timpii actuali.
Control în timp real

Accesul la datele de producție în timp real reprezintă cerința de bază a unui management eficient al producției permițând reducerea timpilor aferenți diferitelor operații, controlul efectiv al costurilor, optimizarea planificării și redarea informațiilor în timp real.

Prin funcțiile de validare în urma verificărilor, planificarea secvenței diferitelor operațiuni productive și introducerea de “milestones” se asigură colectarea precisă a timpilor din procesul de producție.
Integrare în ERP

Soluția CDP de la ISGUS se adaptează nevoilor dumneavoastre individuale începând cu soluțiile simple oferite de CDP și mergând până la interconectarea cu diferite aplicații ERP existente deja în întreprindere.

Facilități adiționale

 • Schimburi variabile - permite alocarea schimburilor în funcție de primul pontaj al zilei
 • Export date pentru salarizare - permite definirea unei interfețe cu programul de salarizare
 • Indicator prezență - permite vizualizarea stării tuturor persoanelor (prezent / absent)
 • WEB-Workflow - permite gestionarea fluxului de cereri / aprobări integrat
 • WEB Terminal – permite pontarea de pe stațiile de lucru ale angajaților
Terminale pentru culegerea datelor din producție


Soluții de Colectare a datelor din producție ZEUS

Structură modulară

Puteți oricând să extindeți și să îmbunătățiți perfomanța soluției de colecatare a datelor din producție ZEUS® adăugând unul sau mai multe dintre modulele adiționale:

 • ZEUS X® Pontaj Saas

  ține în evidență timpul de lucru al angajaților. Soluție găzduită de ISGUS.

 • ZEUS® Pontaj Client Server

  ține în evidență timpul de lucru al angajaților

 • ZEUS® Acces

  permite gestionarea drepturilor de acces ale angajaților

 • ZEUS® Planificare Personal

  permite planificarea personalului pe ture funcție de calificări

 • ZEUS® Web Workflow

  permite gestionarea fluxului de cereri / aprobări integrat

 • ZEUS® Interfațare SAP

Soluția de Colectare a datelor din producție ZEUS® poate fi adaptată nevoilor dvs., iar pentru personalizarea ei vă stăm la dispoziție cu consultanță de specialitate.

 

Diagramă Soluții de Colectare a datelor din producție ZEUS