A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 136

Backtrace:

File: /home/stksy5rr/public_html/application/controllers/Content.php
Line: 10
Function: __construct

File: /home/stksy5rr/public_html/index.php
Line: 292
Function: require_once

Soluția de pontaj Zeus
Download
0356 429 705

Soluția de Pontaj ZEUS®

Soluția propusă de noi poartă numele generic de ZEUS® și reprezintă un sistem de pontaj și acces complex, modular, de gestiune a timpului în cadrul unei întreprinderi.

Sistemele de pontaj și acces moderne se bazează atât pe componente software - module de program pentru pontaj și acces, cât și hardware - terminale de pontaj, terminale de acces, concentratoare de date, elemente de zăvorâre. Toate acestea interacționează între ele pentru culegerea datelor, transmiterea acestora către un calculator central și stocarea lor în baze de date în vederea prelucrării și interpretării lor ulterioare.

Află mai multe
Descarcă fișierul de prezentare PDF

Sistemul de Pontaj ZEUS®

Sistemul de pontaj ZEUS® reprezintă o soluție comprehensivă pentru orice sector de activitate și pentru orice dimensiune a unei firme. Funcționalitatea sistemului este extensivă și modulară, iar prin intermediul interfeței utilizator foarte intuitive, se adaptează simplu modificărilor și cerințelor managementului de personal.

Cu sistemul de pontaj ZEUS consumul de timp necesar activităților de zi cu zi pentru administrarea personalului se reduce drastic, ducând la o eficientizare a activității si la o reducere de costuri de administrare.

Sistemul de pontaj ZEUS® se adaptează nevoilor dumneavoastră și nu invers.

Monitorizare web

Sistemul de pontaj ZEUS® împreună cu modulul ZEUS®WebServices pune la dispoziție datele culese prin intermediul terminalelor de pontaj, în mod consistent, intuitiv și dependent de soluția aleasă, folosind ultimele technologii în domeniu ca Intranet, Internet și E-mail.

Adaptarea flexibilă a programelor de lucru pentru diferite categorii de personal, împreună cu un management facil al absențelor și a zilelor de sărbători legale, reprezintă cheia funcționalității sistemului de pontaj.

Transparență

Prin intermediul unui ecran intuitiv de "update" se pot monitoriza absențele și pontajele uitate si se permite introducerea imediată a corecțiilor. În cadrul ferestrei de calendar se pot urmări timpi de lucru planificați, schimburile, absențele grupate pe departamente sau centre de cost.

Fiecare utilizator are posibilitatea de a-și crea setări individuale în cadrul fiecărei ferestre pentru a vizualiza doar funcțiile și uneltele de care are nevoie.

În cadrul sistemului de pontaj se regăsește un generator de rapoarte integrat ce permite realizarea de rapoarte în vederea informării managementului de personal și a personalului, permițând un management de personal transparent și eficient. Pontajele personale sunt redate în jurnale, ce permit afișarea tuturor timpilor lucrați și a sumelor lunare, iar prin intermediul exportului în diferite formate aceste date pot fi mai apoi retransmise către persoanele de decizie din cadrul întreprinderii.

Facilități adiționale

 • Schimburi variabile - permite alocarea schimburilor funcție de primul pontaj al zilei
 • Export date pentru salarizare - permite definirea unei interfețe cu programul de salarizare
 • Indicator prezență - permite vizualizarea stării tuturor persoanelor (prezent / absent)
 • WEB-Workflow - permite gestionarea fluxului de cereri / aprobări integrat
 • WEB Terminal – permite pontarea de pe stațiile de lucru ale angajaților
Terminale de pontaj ZEUS


Sistemul de Pontaj ZEUS

Structură modulară

Puteți oricând să extindeți și să îmbunătățiți perfomanța soluției de pontaj ZEUS® adăugând unul sau mai multe dintre modulele adiționale:

 • ZEUS® Acces

  permite gestionarea drepturilor de acces ale angajaților

 • ZEUS® Planificare Personal

  permite planificarea personalului pe ture funcție de calificări

 • ZEUS® Colectare Date Producție

  permite culegerea de date din producție

 • ZEUS® Web Workflow

  permite gestionarea fluxului de cereri / aprobări integrat

 • ZEUS® Interfațare SAP
 • Soluția de Pontaj Saas ZEUS X® poate fi adaptată nevoilor dvs., iar pentru personalizarea ei vă stăm la dispoziție cu consultanță de specialitate.

 

Diagramă soluții de pontaj Zeus